Activăm în acest domeniu din 2002 și am încercat să oferim cele mai bune soluții personalizate solicitării clientului nostru. Crezul nostru fundamental este că orice proiect (mic sau mare, complicat sau simplu) executat corect, va aduce altele în activitatea noastră astfel încât să devenim mai buni de la o provocare la alta.
Consultanță vânzări și montaje – materiale, accesorii pentru șarpante și învelitori acoperișuri.

Dorim să vă oferim mai mult decât produse, oferim SOLUȚII! Vom încerca să vă ajutăm cu sfaturi în alegerea produsului dorit, dar și cu informații.
Promovăm și susținem în alegerea clienților mărci de renume precum: Dakea, Lindab, Bramac, Creaton, Schiedel, Velux, Fakro, IKO, etc.
Specializare: ferestre de mansardă, învelitori, panouri solare, sisteme de siguranță.
Evaluare de competențe profesionale.

Ne-am făcut un crez din a oferi numai servicii ireproşabile, începand de la oferta iniţială până la predarea lucrării, şi intenţionăm să răspundem cu aceeaşi promptitudine şi profesionalism – şi în timpul garanţiei – dar şi postgaranţiei.
Echipele noastre sunt coordonate de profesionişti având specializări în instalarea sistemelor de învelitori, şi a ferestrelor de mansardă, atât în ţară cât şi în ţări renumite pentru calitatea montajului, precum Austria, Germania, Polonia sau Cehia.